Stamina Group AS NIMI

Nimi, Norsk idrettsmedisinsk institutt, er en tverrfaglig privat helseaktør med bl.a. spesialister innen ortopedisk kirurgi, fysikalsk medisin og rehabilitering, indremedisin, idrettsleger, manuell terapeuter og fysioterapeuter som utgjør landets fremste private kompetansemiljø innen muskel- og skjelettlidelser. Nimis hovedkontor er lokalisert på Ullevaal Stadion. Nimi er en del av konsernet Stamina Group. Vi har markedsandeler innenfor forsikring, offentlig anbud/avtaler, bedrifter, privatmarked (privatpersoner, idrett, henvisende helsepersonell).

Vi har høyt kunde-/pasientfokus, høy kompetanse, fokus på effektiv, helhetlig og tverrfaglig behandlingskjede med utgangspunkt i den enkeltes behov.Fysioterapeut

100% fysioterapeut, vikariat i 3 mnd

Nimi Ringerike as er et rehabiliteringssenter som har avtale med Helse Sør-Øst, og som driver tverrfaglig, spesialisert rehabilitering i spesialisthelsetjenesten. I perioden januar - mars 2017 søker vi etter fysioterapeut til et 100% vikariat innen ytelsen ortopedisk rehabilitering som omfatter postoperativ eller konservativ behandling av pasienter med ortopediske problemstillinger. Tilbudet er døgn- eller dagbasert, og består av individuell behandling og gruppetrening med aktiv tilnærming som hovedelement. Arbeidstiden er hverdager kl 0800-1530, samt hver femte lørdag.

 

Vi søker en fysioterapeut som

- er interessert i fagområdet

- liker å jobbe tverrfaglig og har gode samarbeidsegenskaper

- kan jobbe selvstendig

- er motivert og fleksibel

 

Kvalifikasjoner:

- offentlig godkjent fysioterapeut

- erfaring innen praksisfeltet er ønskelig, men ikke et krav

 

Send søknad og CV til kontaktinformasjonen i annonsen.

 

Skriv ut ]
Fylke:
Akershus
Buskerud
Oslo

Jobbtype:
Vikariat

Heltid/Deltid:
Heltid

Arbeidstid:
Dag

Søknadsfrist:
05.12.2016

Tiltredelse:
02.01.2017

Arbeidssted:
Nimi Ringerike as, Hønefoss / Helgelandsmoen

Kontaktpersoner:
Ole Runar Bekkeseth
mob: +47 99500093

Hjemmeside:
http://www.nimi.no